NEPI Rockcastle vrea să inaugureze până la finalul anului mallul de 40 de milioane de euro de la Satu Mare

Andreea Neferu 26/03/2018 | 16:21 Ştiri
NEPI Rockcastle vrea să inaugureze până la finalul anului mallul de 40 de milioane de euro de la Satu Mare

NEPI Rockcastle, cel mai mare dezvoltator imobiliar de pe plan local, investește 40 de milioane de euro într-un centru comercial la Satu Mare, ce ar urma să fie inaugurat la finalul acestui an.

Shopping City Satu Mare, cu o suprafață închiriabilă de 29.000 de metri pătrați, va include 90 de branduri și va fi cel de-al 18-lea centru comercial din portofoliul românesc al dezvoltatorului. NEPI Rockcastle a demarat deja lucrările de construcție a viitorului mall.

„Satu Mare a fost alegerea firească în continuarea strategiei de expansiune pe care NEPI Rockcastle o are în România, orașul având nevoie de o destinație modernă de cumpărături și petrecere a timpului liber”, a spus Sebastian Mahu, head of asset management al NEPI Rockcastle.

NEPI va intra în competiție cu alte centre comerciale din oraș, precum Satu Mare Shopping Plaza, dezvoltat de familia Bud, respectiv Ankora Mix&Fun (fost Grand Mall), al companiei Metecom.

Recent, NEPI Rockcastle a mai anunțat că investește 35 de  milioane de euro în remodelarea centrului comercial Shopping City Sibiu.

Din portofoliul românesc al companiei NEPI Rockcastle fac parte Mega Mall, Promenada, Vulcan Value Centre, Shopping City Timișoara, City Park Mall of Constanţa, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Galaţi, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Râmnicu Vâlcea, dar şi alte centre comerciale în țară. NEPI Rockcastle deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în Bucureşti, City Business Centre în Timişoara şi The Office în Cluj.


Sursă foto: NEPI Rockcastle

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.