Nemții de la Rewe au remodelat 30 de magazine Penny Market

Andreea Neferu 16/08/2017 | 17:28 Ştiri
Nemții de la Rewe au remodelat 30 de magazine Penny Market

Retailerul german Rewe, care operează rețeaua de discount Penny Market, a remodelat 30 de magazine în perioada aprilie-iulie a acestui an. Procesul continuă în luna august cu 7 noi remodelări, obiectivul pentru acest an fiind de 50 de unități.

Grupul german avea la începutul lunii august 203 magazine operaționale pe piața locală.

Compania a anunțat la începutul acestui an că va investi în remodelarea a 50 de magazine Penny, după ce și anul trecut au fost transformate 50 de unități.

Obiectivul Rewe este dublarea lanțului de magazine până în 2025, în contextul în care retailerul va investi anual circa 80 de milioane de euro în expansiune, potrivit informațiilor valabile la începutul acestui an.

Până anul trecut, nemții operau pe plan local prin două branduri, Penny Market și XXL Mega Discount.

Din totalul de opt magazine XXL Mega Discount, două au fost vândute către Lidl, iar celelalte șase au fost închise, Rewe anunțând că le va remodela anul acesta sub umbrela Penny Market.

Rewe România a avut anul trecut afaceri de 2,9 miliarde de lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor.


Sursă foto: Rewe România

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.