UPDATE: Omul de afaceri Vasile Turcu este în moarte cerebrală

Gabriel Bucur 08/03/2017 | 12:04 Ştiri
UPDATE: Omul de afaceri Vasile Turcu este în moarte cerebrală

UPDATE: Vasile Turcu este „încă în viață”, a declarat medicul Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al spitalului Floreasca, pentru HotNews.ro. Omul de afaceri este în moarte cerebrală, a anunțat și DigiSport, după ce, dimineață, în presă a apărut informația că Vasile Turcu a murit.

Știrea originală: Vasile Turcu, fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo București, a încetat din viață miercuri dimineața, anunță Sport.ro.

Omul de afaceri se afla, de o săptămână, în stare gravă la spitalul Floreasca, după o tentativă eșuată de sinucidere, prin spânzurare.

Vasie Turcu a devenit cunoscut după implicarea sa în cadrul clubului de fotbal Dinamo, unde a fost acționar. El a creat însă mai multe businessuri, în special în domeniul construcțiilor.

Născut în 1954 în comuna Hudești, județul Botoșani, Vasile Turcu a pus bazele grupului său de firme Romconstruct la începutul anilor ’90.

Citiți și: Creșterea și decăderea lui Vasile Turcu, fostul acționar al lui Dinamo care a încercat să se sinucidă

Citiți și: Subvențiile pe calea ferată: formula secretă a lui Costel Comana, cel care, potrivit Rise Project, a îmbogățit un șef de partid

 


FOTO: Mediafax

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.