Mohammad Murad candidează la Primăria din Constanța, iar familia Murad își cumpără televiziune

NewMoney 02/07/2020 | 14:55 Ştiri
Mohammad Murad candidează la Primăria din Constanța, iar familia Murad își cumpără televiziune

Familia Murad intră din nou pe piața de televiziune din România, după ce a preluat pachetul majoritar de acțiuni dintr-o televiziune de pe litoral, anunță Pagina de Media.

CNA a aprobat modificarea de acționariat a postului regional Litoral TV, televiziunea care acopera județele Constanța, Tulcea și Ialomița. Postul a trecut de la Ramona Mureș (care deținea 100% din acționariat) la firma Brands Duel SRL, unde acționar majoritar este firma United Business Solutions. La firma United Business Solutions, acționar majoritar este compania Morad EP Hassan Haidar Batoul (Liban).

Cererea de licență vine după ce Mohammad Murad și-a anunțat, recent, intenția de a candida la Primăria Constanța. Mohammad Murad a anunţat că va candida sigur la Primăria Constanţa. Afaceristul cu investiţii în turism a precizat că momentan este independent, însă nu exclude posibilitatea de a candida din partea PNL.

„Dacă domnul Murad va candida probabil că televiziunea se va implica. Nu suntem nici noi naivi”, a spus Gabriel Tufeanu, unul dintre membrii CNA.

Mohammad Murad a mai fost implicat în trecut în media, în postul TV Money Channel.