Miele deschide în Constanța al treilea magazin propriu din România

Gabriel Bucur 15/06/2017 | 12:38 Ştiri
Miele deschide în Constanța al treilea magazin propriu din România

 

Miele, companie specializată în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, a anunțat că deschide, la Constanța, al treilea magazin propriu din România, după o investiție de 120.000 de euro.

Magazinul din Constanța are o suprafață de 100 de metri pătrați, este amplasat în centrul istoric al orașului și expune toate categoriile de produse: de la detergenți și accesorii, aspiratoare, mașini de spălat rufe, frigidere și până la electrocasnice încorporabile mari și mici (mașini de spălat vase, cuptoare, plite și hote) și sisteme de călcat.

„Magazinul a fost amenajat după același concept și design ca și magazinul Miele Point din București. Spațiul din Constanța face parte din strategia Miele de consolidare a brandului în România și preconizăm că în 2-3 ani acesta va genera aproximativ 5-7% din vânzări. Am ales de această dată zona metropolitană Constanța, pentru că este una dintre cele mai mari din România, așadar există potențial și ne-am gândit că este și principala destinație turistică a românilor pe timp de vară”, a declarat Loredana Butnaru, director Miele România.

Miele Point Constanța se adaugă seriei formate din cele două magazine proprii din București (showroomul Miele din Piața Presei Libere și magazinul Miele Point Dorobanți) și magazinele exclusive Miele deschise până acum în regim de franciză în cinci orașe din țară: Sibiu, Târgu Mureș, Deva, Brașov și Cluj-Napoca.

În prezent, produsele Miele se pot găsi în peste 60 de magazine din România, care se înscriu în cinci categorii: parteneri Miele exclusiv, unde sunt comercializate doar electrocasnicele brandului, magazine proprii, rețele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, dar și rețele și magazine independente de electroIT.

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.