Mega Image lansează o nouă gamă de produse BIO, marcă proprie

Andrei Dumitru 05/10/2020 | 16:12 Ştiri
Mega Image lansează o nouă gamă de produse BIO, marcă proprie

Mega Image aduce în România o nouă marcă proprie de produse alimentare sub numele Nature’s Promise, care are la bază doar ingrediente naturale, bogate în nutrienți sau certificate bio.

Noua gamă este produsă fără aditivi, coloranţi sau conservanţi sintetici. Nature’s Promise este un brand creat în Statele Unite ale Americii, care include o varietate de produse alimentare dedicate celor care aleg să consume produse sănătoase și nutritive, bio, fără ingrediente artificiale, potrivit companiei.

În România, Mega Image va aduce o varietate de produse Nature’s Promise, din categorii diverse: produse alimentare bio, cereale, fructe uscate, făină și paste făinoase, biscuiți, uleiuri, alimente fără gluten.

În acest moment, produsele Nature’s Promise sunt disponibile într-o selecție de 100 de magazine Mega Image și în supermarketul online, urmând să fie extinse în întreaga rețea care cuprinde 818 unități comerciale. Numai în perioada iunie – septembrie, retailerul a deschis 25 de magazine, 11 dintre ele fiind pe formatul Mega Image și 14 Shop&Go.

Ce prețuri vor avea noile produse Mega Image

Produsele Nature’s Promise sunt disponibile într-o selecție de 100 de magazine Mega Image și în supermarketul online, urmând să fie extinse în întreaga rețea.

Câteva prețuri pentru gama BIO Mega-Image

  • 8 lei – fulgi de ovăz fără gluten
  • 4 lei – biscuiți cu ovăz și ciocolată
  • 14 lei – spaghete fără gluten
  • 30 lei – ulei de semințe de susan
  • 10 lei – năut

Găsiți aici toată gama BIO lansată de Mega Image.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 817 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea, Sibiu şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.