Mega Image cucerește o nouă redută și deschide primul său supermarket din Timișoara

Andreea Neferu 21/06/2018 | 13:07 Ştiri
Mega Image cucerește o nouă redută și deschide primul său supermarket din Timișoara

Retailerul Mega Image, parte a grupului olandezo-belgian Ahold Delhaize, își face intrarea pe piața din Timișoara, după ce a deschis un magazin de 900 de metri pătrați în orașul de pe Bega.

„Suntem din nou într-un moment în care intrăm cu încredere pe o nouă piață, în care ne întâlnim cu noi consumatori, cu specificul și cu autenticitatea lor, pe care dorim să îi cunoaștem cât mai bine. Pasul nostru este unul firesc, având în vedere că este o piață foarte bine dezvoltată, care își continuă ascensiunea. (…) Și, de la acest prim pas, vom continua să deschidem noi magazine în perioada următoare, inclusiv sub formatul Shop&Go,” a spus Vassilis Stavrou, director general al Mega Image.

Compania a avut afaceri de 4,9 miliarde de lei în 2017, în creștere cu aproape 14% față de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor. Rețeaua Mega Image cuprinde 620 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Mega Image este al doilea cel mai extins lanț de magazine din retailul modern cu dominantă alimentară, după Profi, care a depășit la începutul anului circa 700 de locații în România.

 

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.