Mega Image a deschis primul magazin din Sibiu

Andrei Dumitru 30/07/2020 | 13:16 Ştiri
Mega Image a deschis primul magazin din Sibiu

Mega Image continuă expansiunea prin deschiderea de noi magazine în centre urbane puternice din țară. Astfel, intră pe piața din Sibiu și deschide primul magazin format Mega Image situat în comuna Șelimbăr.

“Intrăm pe piața din Sibiu și ne continuăm strategia de dezvoltare într-un moment în care este important să mergem mai departe, să investim în comunitățile locale. Ne vom extinde în ritm accelerat pe piața din Sibiu, cel de-al doilea magazin este deja în curs de construcție,“ afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Primul magazin Mega Image din Sibiu are o suprafață totală de 1300 mp, iar Mega Image a încheiat parteneriate cu producătorii locali, precum Bătrânu’ Sas, care oferă produse create tradițional după rețete proprii.

Noul magazin include și o zonă concept Equilibrium Health & Wellness, care oferă clienților produse alimentare, de îngrijire și pentru casă, ecologice, bio, pentru un stil de viață sănătos.

Magazinul din Sibiu respectă toate regulile de siguranță și prevenție COVID-19, care sunt afișate în magazin pentru informarea clienților. De asemenea, casele de marcat SelfScan oferă clienților mai multă siguranță la cumpărături prin posibilitatea de a scana în mod individual cumpărăturile.

Programul magazinului este de luni până duminică în intervalul orar 07:00 – 22:00.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 795 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea, Sibiu şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.