MedLife a achiziționat platforma SfatulMedicului.ro

NewMoney 13/06/2018 | 12:22 Ştiri
MedLife a achiziționat platforma SfatulMedicului.ro

Furnizorul de serviii medicale private MedLife a preluat integral platforma SfatulMedicului.ro, cel mai mare hub de informații medicale din România.

Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică.

Înfințat în urmă cu 15 ani, platforma SfatulMedicului.ro înregistrează o medie lunară de peste 3,2 milioane de utilizatori unici, respectiv peste 12 milioane de afisări. Adițional serviciului de informare, utilizatorii accesează pe această platformă serviciul de autoevaluare medicală și interpretarea online a analizelor.

„(…) Din ce în ce mai frecvent, apar noi oportunități în sfera de digitalizare precum implementarea de servicii de tip e-health în zonele izolate, oferirea de servicii de diagnosticare la distanţă şi multe altele. În acest context, vrem să fim primul operator medical care are cel mai dinamic ritm de adaptare și transformare la era medicinei digitale, iar achiziția platformei SfatulMedicului.ro reprezintă încă un pas important în acest sens. Adițional achiziței platformei SfatulMedicului.ro, vom face și alte investiții în digitalizare, investiții care vor configura noi comportamente în rândul pacienților români” a declarat Mihai Marcu, președinte și CEO MedLife.

Ca urmare a acestei tranzacții, Sfatulmedicului.ro va păstra echipa care a derulat proiectul în toți acești ani, iar pentru a păstra independența și imparțialitatea față de piață, managementul va fi integral independent de MedLife și de actualii administratori.