Medikali: investiție de peste 2,8 milioane de euro într-o nouă clinică medicală din București

Andrei Dumitru 19/01/2023 | 17:06 Ştiri
Medikali: investiție de peste 2,8 milioane de euro într-o nouă clinică medicală din București

O nouă clinică medicală a fost inaugurată în București. Clinica multidisciplinară este situată în sectorul 3, pe Bld. Theodor Pallady, nr. 66A, vis-a-vis de centrul comercial IKEA și pune la dispoziția pacienților peste 30 de specialități medicale pentru consultații și investigații.

Clinica situată în zona Pallady, în are o suprafață de peste 1.500 mp și include peste 30 de specialități medicale, un centru de recuperare medicală, aparatură medicală de ultima generație și alte facilități, iar în curând va dispune și de o farmacie. Valoarea totală a investiției este de 2.8 milioane de Euro.

Medikali are o echipă formată din peste 80 de medici furnizează servicii integrate de medicină de familie pediatrie; cardiologie; obstetrică – ginecologie; ortopedie; oftalmologie; ORL; gastroenterologie; diabet, nutriție și boli metabolice; urologie; endocrinologie; alergologie; hematologie, urologie, medicină internă, dermatologie; chirurgie generală; chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă; nutriție și dietetică; ecografie; nefrologie; neurologie; pneumologie; proctologie; recuperare medicală; reumatologie, precum și proceduri estetice.

Sediul cu o suprafață de peste 1.500 mp acoperă întreg spectrul de diagnostic și tratament – consultații profesionale, analize de laborator și Radiologie – Imagistică – toate realizate cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație, de la producători recunoscuți pe plan internațional precum General Electric, Siemens, Samsung, Nidek și altele. În plus, clinica dispune și de un centru dedicat serviciilor de kinetoterapie pentru adulți și copii, fizioterapie și masaj terapeutic, reunite sub conceptul Medikineto.

„Medikali își propune să aducă o nouă perspectivă asupra actului medical, astfel încât fiecare pacient să simtă că are o clinică doar pentru sine – un loc în care este tratat corect, cu respect și empatie, iar starea sa de sănătate este privită în ansamblu, întrucât diagnosticele și rezultatele investigațiilor sunt urmărite și corelate de către medici. Rezultatul este o experiență plăcută și simplificată, în care pacientul și cadrele medicale pot construi o relație bazată pe încredere”, transmite compania.

O investiție cu capital 100% românesc

Pentru construcția și dotarea clinicii cu tehnologie și infrastructură de ultimă generație, Medikali a investit până acum 2,8 milioane de Euro.

Clinica Medikali a fost construită plecând de la un nou concept medical și anume, aici tratăm omul, nu doar pacientul. Știm cât de important este să plecăm de la om și de la întrebările, grijile și speranțele sale atunci când construim dosarul medical sau când propunem soluții medicale de prevenție sau tratament. Așadar, echipa noastră de medici care deține expertiză și experiență vastă în domeniu, oferă pacienților empatia și încrederea de care au nevoie atunci când vin la medic”, a declarat Dr. Adina Negoiță, CEO Medikali.

În cadrul clinicii Medikali activează peste 120 de profesioniști, dintre care un procent de 70% este personal medical. Din echipa medicală fac parte atât medici din spitale publice, precum și medici care activează în cadrul companiilor private din domeniu. Pe viitor, Medikali își propune să dezvolte centre medicale de excelență în București.