Medicover își mută birourile în zona Orhideea din Capitală

Andreea Neferu 28/06/2018 | 12:07 Ştiri
Medicover își mută birourile în zona Orhideea din Capitală

Furnizorul de servicii medicale private Medicover a închiriat o suprafață de 4.500 de metri pătrați în cea de-a doua clădire office din proiectul The Bridge din zona Orhideea, unde își va muta birourile și va deschide o nouă clinică.

Medicover va deschide la parterul viitoarei clădiri dezvoltate de compania Forte Partners în zona de centru-vest a Capitalei o clinică de 840 de metri pătrați, iar restul suprafeței închiriate în imobil va deservi echipele operaționale și de management ale tuturor entităților Medicover: Medicover, Asociația Medicover, Synevo, Synevo Central Lab Clinical Trials și Software Development Competence Centre.

„Pentru prima dată, toate companiile din Medicover vor funcționa în același sediu”, a spus Adrian Peake, general manager al Medicover România.

Tot în a doua clădire a proiectului the Bridge se va muta și UPC România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de servicii de televiziune, telefonie şi internet fix, care a închiriat 6.000 de metri pătrați în cadrul imobilului.

CITEȘTE ȘI: Zona Orhideea atrage din ce în ce mai multe multinaționale: UPC își mută sediul în birourile The Bridge

Forte Partners a livrat anul trecut prima clădire a proiectului de birouri The Bridge de lângă Pasajul Basarab din Capitală, unde printre chiriași se numără BCR și IBM. Proiectul de birouri The Bridge, ce cuprinde o clădire de 37.000 de metri pătrați deja finalizată și una de 21.000 de metri pătrați ce ar urma să fie gata în al patrulea trimestru al acestui an, este primul livrat în zona Orhideea-Grozăvești din Capitală, considerată un viitor nou pol de afaceri al Bucureștiului. În zonă au mai fost anunțate o serie de proiecte de birouri, ce ar urma să fie livrate în următorii ani.

Medicover România este prezentă de peste 22 de ani pe piața serviciilor de sănătate private și dispune de o rețea de 25 de clinici în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați, Pitești, Năvodari, Eforie Nord) și un spital generalist în capitală – Spitalul Medicover.

Medicover România, controlată de acționari suedezi, este prezentă de peste 22 de ani pe piața serviciilor de sănătate private și dispune de o rețea de 25 de clinici în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați, Pitești, Năvodari, Eforie Nord) și un spital generalist în capitală – Spitalul Medicover.

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.