Medic de la Maternitatea Polizu, transportat la spital după ce s-a rănit cu un pistol cu bile de cauciuc

Elena Marinescu 11/05/2023 | 19:13 Ştiri
Medic de la Maternitatea Polizu, transportat la spital după ce s-a rănit cu un pistol cu bile de cauciuc

Un medic de la Maternitatea Polizu a fost transportat joi la Spitalul Elias, după ce s-a rănit cu un pistol cu bile de cauciuc pe care îl deţinea legal.

Doctorul, în vârstă de 58 de ani, ar fi încercat să se sinucidă, afirmă surse judiciare. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

”La data de 11 mai 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 au fost sesizaţi privire la faptul că o persoană ar fi rănită, în urma folosirii unei arme neletale. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj medical care a preluat persoana şi a transportat-o la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre un medic de la Polizu, care s-a rănit cu pistol cu bile de cauciuc. Incidentul ar fi avut loc la locuinţa acestuia, iar arma era deţinută legal. Medicul a fost transportat la Spitalul Elias.

Cercetările în acest caz sunt făcute de Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.