Media Galaxy a investit 500.000 de euro în reamenajarea magazinului din București Mall

Cristina Dobreanu 05/04/2017 | 15:24 Ştiri
Media Galaxy a investit 500.000 de euro în reamenajarea magazinului din București Mall

Retailerul electroIT Media Galaxy a anunțat finalizarea procesului de reamenajare a magazinului din București Mall, în care compania a investit 500.000 de euro.

Modernizarea unității a inclus reorganizarea spațiului, extinderea zonelor de testare, modificarea designului interior, integrarea unor noi puncte de comandă online și creșterea numărului de specialiști care pot să răspundă solicitărilor și să ofere consiliere profesională. Astfel, magazinul are o suprafață de 3.000 de metri pătrați, iar gama de produse a ajuns la peste 30.000 de articole.

„Atunci când am deschis magazinul Media Galaxy din Mall Vitan, primul magazin Media Galaxy din România, ne-am propus și am reușit să setăm noi standarde în retailul electro-IT, prin generozitatea spațiului de expunere și accesul la cea mai variată gamă de produse. Astăzi, ne reinventăm din dorința de a asigura în continuare clienților noștri o experiență completă, la cele mai înalte standarde”, spune Daniel Mirea, director de retail Altex România.

Media Galaxy, parte a grupului Altex România, are în prezent 19 magazine, iar retailerul plănuiește să continue investițiile prin deschiderea de noi unități și reamenajarea unor spații existente.

 


FOTO: Mediafax

Cristina Dobreanu a debutat în presa scrisă acum 12 ani, la România liberă. Apoi a scris la revistele de business și after business Income Magazine și Forbes România, și la portalul de business Profit.ro. A participat, în 2010, la proiectul “Study and information Programme for Young Journalists from South East Europe”, (Berlin, Germania), realizat de Konrad Adenauer Stiftung. Este specializată pe politică externă și macroeconomie, dar acoperă din punct de vedere editorial subiecte legate de lumea antreprenorială.