Mbappe rămâne cel mai valoros jucător U-21 din lume. Ce cotă are francezul

NewMoney 11/07/2019 | 12:52 Ştiri
Mbappe rămâne cel mai valoros jucător U-21 din lume. Ce cotă are francezul

Kylian Mbappe, noul star al fotbalului francez, ocupă primul loc în clasamentul celor mai valoroşi jucători sub 21 de ani din lume, pentru al doilea an consecutiv, conform raportului „Soccerex 20 U21”, dat publicităţii de societatea de marketing sportiv Prime Time Sport, citată de Agerpres.

Atacantul lui Paris Saint-Germain este evaluat la 261,5 milioane euro, mai mult decât dublu faţă de cel de-al doilea clasat, englezul Jadon Sancho de la Borussia Dortmund, a cărui valoare estimată este de 120,2 milioane euro.

Pe poziţia a treia se află Matthijs de Ligt, fundaşul central şi căpitanul campioanei Olandei, Ajax Amsterdam, cu 74,5 milioane dolari.

Portughezul Joao Felix, achiziţionat recent de Atletico Madrid de la Benfica Lisabona cu 127,5 milioane euro, ocupă locul al şaselea, fiind evaluat la 71,8 milioane euro.

În stabilirea acestei ierarhii s-a ţinut cont, între altele, de postul fiecărui jucător, echipa la care joacă, anii de contract, calitatea tehnică, goluri marcate, accidentările suferite, etc.


FOTO: Hepta/Mediafax