Mărci auto de lux rechemate în service: Jaguar și Lamborghini

Emil Popescu 27/07/2017 | 10:40 Ştiri
Mărci auto de lux rechemate în service: Jaguar și Lamborghini

Rechemările în service sunt uneori operațiuni curente și pentru mărcile auto de lux, fiind afectate, de la începutul anului, zeci de modele Jaguar și Lamborghini vândute în România.

Cea mai recentă astfel de operațiune vizează două mașini Jaguar F-Pace și un Jaguar XF, an model 2017-2018, care pot pierde motorină din cauza unei probleme la conducta de retur. O astfel de defecțiune poate determina derapaje, din cauza combustibilului ajuns pe asfalt, sau chiar incendii, dacă motorina vine în contact cu motorul fierbinte.

Alte 25 de modele Jaguar (XE, produse în 2016) au fost rechemate în service în prima jumătate a anului, și tot din cauza unor pierderi de motorină, de data aceasta pe la radiator.

În plus, importatorul Porsche a anunțat un recall pentru 11 unități Lamborghini Aventador, fabricate între 2012 și 2017, care au o problemă cu sistemul de evacuare.


Sursa foto: Jaguar

Emil are o experiență de peste 15 ani în presa economică, din care 13 la agenția Mediafax. Pentru NewMoney scrie pe domenii precum energie, industrie și auto.