Maraton de vaccinare, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Andrei Dumitru 05/05/2021 | 14:14 Ştiri
Maraton de vaccinare, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Autorităţile din Dolj organizează un maraton de vaccinare pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Zece fluxuri de vaccinare vor funcţiona non-stop, între 10 şi 17 mai, iar vaccinarea se vaputea face fără programare.

”Doljenii sunt invitaţi să se vaccineze, 24 din 24 ore, începând cu 10 mai 2021, având la ei DOAR cartea de identitate, la centrul special ce urmează a fi deschis în incinta Stadionului “Ion Oblemenco”. Timp de opt zile, până pe 17 mai 2021, inclusiv, toţi locuitorii judeţului Dolj şi nu numai sunt aşteptaţi să se vaccineze cu dozadelibertate de la Pfizer/BioNTech la cele 10 fluxuri noi înfiinţate”, a transmis, miercuri, Prefectura Dolk.

Campania “Ia-ţi revanşa! Vaccinează-te!” este un parteneriat între Instutuţia Prefectului – Judeţul Dolj, Primăria Municipiului Craiova, Consiliul Judeţean Dolj, Direcţia de Sănătate Publică Dolj, Universitatea de Medicină şi Farmacie Craiova, Universitatea din Craiova, Societatea Naţională de Medicină de Familie şi Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).