Mall-urile din portofoliul NEPI Rockcastle dau startul campaniei de Black Friday

Andrei Dumitru 11/11/2020 | 12:27 Ştiri
Mall-urile din portofoliul NEPI Rockcastle dau startul campaniei de Black Friday

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar în zona de retail real estate din România, anunță startul campaniei de Black Friday, începând cu data de 13 noiembrie, în toate cele 20 de centre comerciale din portofoliul companiei.

„Astfel, în perioada 13-22 noiembrie, pe durata campaniei care se desfășoară, la nivel de grup, sub conceptul mALL Black Friday, cele mai cunoscute branduri de modă, frumusețe, IT&C, produse home & deco, jucării și multe altele, își așteaptă clienții cu oferte promoționale, reduceri de până la 70% și premii instant. Oferte de nerefuzat pregătesc și restaurantele din food court pentru preparatele în regim take-away sau pentru gustările care pot fi savurate pe terasă, după o sesiune de cumpărături în siguranță. Mai mult, vizitatorii care vin îmbrăcați exclusiv în negru, într-unul dintre centrele comerciale vizate, pot câștiga premii instant (în limita stocurilor disponibile), produse all black, telefoane de ultimă generație sau vouchere de cumpărături”, anunță NEPI Rockcastle.

Potrivit companiei, siguranța clienților și a tuturor celor care își desfășoară activitatea în cadrul centrelor comerciale este prioritară, astfel, pregătirile pentru perioada de Black Friday, și nu numai, vizează o experiență sigură de cumpărături prin respectarea măsurilor sanitare implementate în toate centrele comerciale NEPI Rockcastle.

Ne dorim ca anul acesta, mALL Black Friday să le ofere clienților noștri o experiență sigură de cumpărături, și, în același timp, să poată să se bucure de toate ofertele pe care le-am pregătit împreună cu partenerii noștri din centrele comerciale. Mai mult, în acest an, Black Friday va da startul promoțiilor și campaniilor care vor urma pentru deschiderea sezonului de cumpărături de iarnă, tocmai pentru a evita perioadele aglomerate și cumpărăturile din ultimul moment așa cum eram obișnuiți până anul trecut. Cumpărăturile realizate din timp le vor permite clienților să se simtă mult mai în siguranță, respectarea distanței sociale fiind un factor extrem de important în perioada imediat următoare. Noi îi asigurăm că toate cele 20 de centre comerciale din portofoliul nostru sunt și vor continua să fie un loc cât se poate de sigur”, declară Marius Barbu, Asset Director NEPI Rockcastle.

În România, NEPI Rockcastle deține 20 de centre comerciale în cele mai importante orașe din țară: Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanta, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Deva, Shopping City Satu Mare, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Shopping City Buzau, Shopping City Târgu Mureș.