Ludovic Orban anunţă că îşi dă demisia din PNL: Pentru mine Partidul Naţional Liberal a murit, în pat cu PSD!

NewMoney 22/11/2021 | 12:23 Ştiri
Ludovic Orban anunţă că îşi dă demisia din PNL: Pentru mine Partidul Naţional Liberal a murit, în pat cu PSD!

Fostul lider PNL, Ludovic Orban, a anunţat, luni, că îşi va da demisia din partid. Începând de astăzi, pentru mine Partidul Naţional Liberal a murit, e adevărat, în pat cu PSD!, a spus Orban, afirmând că 17 preşedinţi de filiale au lipsit de la şedinţa de validare a guvernării cu PSD.

„Astăzi, pentru mine PNL a murit, e adevărat, în pat cu PSD. Cine îşi imaginează că va putea vreodată să se reabiliteze este un naiv”, a spus Orban, la ieşirea din şedinţa PNL unde, spune el, 17 lideri de filiale au lipsit.

Ludovic Orban a mai spus că baza partidului a fost împotriva alianţei cu PSD, una împotriva firii.

”E clar că e nevoie de un nou partid, PNL se va prăbuşi în sondaje, e nevoie de un nou partid care să contrabalanseze acest hipopotam. Se spune că răul are loc din cauza pasivităţii celor buni”, a mai declarat Ludovic Orban.

Potrivit lui Orban, ”astăzi nu mai există nicio forţă politică de centru dreapta care să îi reprezinte cu adevărat pe oamenii cinstiţi”.

”Astăzi PSD a revenit la putere şi PSD practic va face legea de acum înainte pe foarte mult timp. Îmi voi da demisia din PNL şi voi continuă să fac ceea ce am făcut de 30 de ani să îi reprezint pe oameni în mod onest cinstit pe toţi acei români care cred că adevărat într-un proiect al României. Astăzi PNL şi-a negat întreaga istorie. O majoritate fragilă care ascultă de Iohannis a dus partidul într-o înfundătură”, a mai spus fostul preşedinte liberal.