Lidl își face centru logistic la Roman

Andreea Neferu 13/11/2017 | 15:19 Ştiri
Lidl își face centru logistic la Roman

Rețeaua germană Lidl, parte a grupului Schwarz, va construi la Roman cel de-al cincilea centru logistic al său de pe plan local, care va deservi 50 de magazine din estul țării.

 

Depozitul va avea o suprafață construită totală de 44.960 de metri pătrați. ”Un factor important în alegerea locației l-a constituit proximitatea față de drumul european E85, ce permite eficientizarea proceselor de aprovizionare și, astfel, menținerea distanței medii de transport a produselor către magazine, sub 150 de kilometri”, potrivit Lidl.

Deschiderea noului centru logistic va crea peste 200 de noi locuri de muncă, pentru toate nivelurile de pregătire profesională: de la persoane cu studii superioare, în zona administrativă, până la personal necalificat, în zona operativă. Cel mai mic salariu va fi de 2315 lei brut, sumă care include și bonurile de masă.

Lidl mai are centre logistice în localitățile Chiajna, Nedelea, Iernut și Lugoj. Compania a înregistrat anul trecut afaceri de 5,6 miliarde de lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor.


Sursă foto: Lidl

← Close