Lidl inaugurează magazine în trei orașe

Gabriel Bucur 06/04/2017 | 17:50 Ştiri
Lidl inaugurează magazine în trei orașe

Lidl continuă investițiile și inaugurează trei magazine în Călărași, Piatra Neamț și Pitești, în 13 aprilie, ocazie cu care lanțul de supermarketuri va ajunge la 209 magazine în țară.

Fiecare unitate nouă va avea peste o mie de metri pătrați utili clienților și vor crea cumulat circa 60 de locuri de muncă. Orarul de funcționare a noilor magazine va fi între 7:30 și 22:00, cu excepția duminicilor, când programul va fi de la 8:00 la 21:00.

La Călărași, supermarketul Lidl va fi pe strada Eroilor Revoluției nr. 49 A, în Piatra Neamț va fi amplasat pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu nr. 2, iar în Pitești magazinul va fi pe strada Războieni nr.1.

Citiți și: Lidl deschide un magazin în Focșani și ajunge la o rețea de 206 unităţi pe plan local

Odată cu deschiderea magazinelor, vor fi promoții și acțiuni speciale, iar în ziua inaugurării, vor fi reduceri de peste 20% la articole alimentare și nealimentare.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu o prezență în 27 de țări europene. Lidl are peste 140 de centre logistice care asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine.

 


FOTO: Mediafax

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.