Lidl a deschis un depozit de 20 de milioane de euro la Lugoj

Andreea Neferu 18/11/2016 | 14:50 Ştiri
Lidl a deschis un depozit de 20 de milioane de euro la Lugoj

Retailerul german Lidl a inaugurat la Lugoj un centru logistic cu o suprafață de 45.000 de metri pătrați, în urma unei investiții de peste 20 de milioane de euro.

Acesta este cel de-al patrulea depozit al companiei pe plan local, iar deschiderea sa a condus la crearea a peste 200 de noi locuri de muncă. Centrul logistic va deservi 45 de magazine ale Lidl din zona de sud-vest a țării.

„Construirea centrului logistic din Lugoj a venit ca o evoluție firească, datorată ritmului rapid de dezvoltare a rețelei Lidl”, a spus Claudiu Riza, director de expansiune în cadrul rețelei nemțești.

Constructorul depozitului este Bog’Art, companie controlată de omul de afaceri Raul Doicescu.

Lidl are în România circa 200 de magazine, iar anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de circa 4,7 miliarde de lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor.

 


FOTO: Mediafax

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.