Lidl deschide un nou magazin în Râmnicu Sărat

Andrei Dumitru 21/09/2020 | 11:40 Ştiri
Lidl deschide un nou magazin în Râmnicu Sărat

Lidl va deschide primul magazin în orașul Râmnicu Sărat, pe data de 24 septembrie, situat pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu.

Noul magazin are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de peste 120 de locuri de parcare, dar și de o stație de încarcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea peste 20 de noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:00 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Magazinul Lidl din Râmnicu Sărat dispune de soluții și tehnologii moderne: sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Recomandările Lidl pentru limitarea COVID-19

Pentru a menține siguranța cumpărătorilor, Lidl recomandă plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane.

Clienții care stau la coadă sunt rugați să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, iar în noul magazin din Luduș se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat.

În același timp, Lidl face apel la solidaritatea clienților pentru a respecta la rândul lor atât recomandările autorităților, cât și măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.