Lidl deschide un magazin în Focșani și ajunge la o rețea de 206 unităţi pe plan local

Cristina Dobreanu 04/04/2017 | 21:58 Ştiri
Lidl deschide un magazin în Focșani și ajunge la o rețea de 206 unităţi pe plan local

Retailerul german Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în Focșani, pe data de 6 aprilie și ajunge la o rețea locală de 206 magazine.

Noua unitate va avea o suprafață de aproximativ 1.200 de metri pătrați și în jur de 170 de locuri de parcare. În magazinul din Focșani vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Alături de noul sediu central Lidl din București și de centrul logistic recent deschis la Lugoj, procesul de execuție a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene.

Citiţi şi: Lidl merge din oraș în oraș pentru a căuta 500 de noi angajați

Lidl, parte a grupului Schwartz, este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu o prezență în 27 de țări europene și având peste 140 de centre logistice care asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 215.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

 

Cristina Dobreanu a debutat în presa scrisă acum 12 ani, la România liberă. Apoi a scris la revistele de business și after business Income Magazine și Forbes România, și la portalul de business Profit.ro. A participat, în 2010, la proiectul “Study and information Programme for Young Journalists from South East Europe”, (Berlin, Germania), realizat de Konrad Adenauer Stiftung. Este specializată pe politică externă și macroeconomie, dar acoperă din punct de vedere editorial subiecte legate de lumea antreprenorială.