Lidl a anunțat programul de Paște. Când sunt deschise magazinele

NewMoney 10/04/2020 | 12:12 Ştiri
Lidl a anunțat programul de Paște. Când sunt deschise magazinele

Lidl își va închide magazinele din România în prima și a doua zi de Paște, respectiv pe 19 și 20 aprilie. Clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl până pe 18 aprilie inclusiv, activitatea fiind reluată marți, 21 aprilie.

Pe lângă cele două zile libere, Lidl le oferă tuturor angajaților bonusuri anuale de Paște, care se adaugă la celelalte beneficii financiare precum tichete de masă, bonusuri aniversare, diverse sporuri și remunerație pentru orele suplimentare.

Programul magazinelor Lidl poate fi consultat și pe site-ul companiei, aici.

Lidl a achiziționat o secție mobilă de terapie intensivă

Lidl România a cumpărat prima secție mobilă de terapie intensivă din țară, care are 12 paturi și poate fi deplasată rapid oriunde în țară. Unitatea costă 264.930 de dolari și va putea prelua pacienţii în stare critică, urmare a infecţiei cu SARS-CoV-2.

Lidl a modificat programul magazinelor, în acord cu deciziile autorităților și din grijă pentru angajații din magazine.

Lidl recomandă persoanelor juridice care au nevoie de emiterea unei facturi fiscale pentru produsele achiziționate din rețeaua sa de magazine să utilizeze platforma factura.lidl.ro, pentru a limita timpul petrecut în magazine și a preveni răspândirea virusului COVID-19 în rândul angajaților și clienților săi.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din lume și operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 260 de magazine și 5 centre logistice.