Leroy Merlin deschide al 16-lea magazin din țară la Oradea

Gabriel Bucur 11/07/2017 | 14:53 Ştiri
Leroy Merlin deschide al 16-lea magazin din țară la Oradea

Francezii de la Leroy Merlin, unul dintre marii retaileri de bricolaj prezenți în România, au anunțat că inaugurează, joi, la Oradea, al 16-lea magazin din țară.

Prin deschiderea unității din Oradea, Leroy Merlin marchează prezența și în zona de nord-vest a țării. În prezent, funcționează 15 magazine: în București și Cluj-Napoca câte două și câte unul în Bragadiru (județul Ilfov), Craiova, langă Ploiești, în Brașov, în Constanța, în Sibiu, în Suceava, în Târgu Mureș, în Bacău, în Iași, în Timișoara.

Magazinul Leroy Merlin Oradea, al doilea din vestul țării, după cel din Timișoara, se întinde pe o suprafață totală de peste 14.000 de metri pătrați și dispune de o gamă cu peste 28.000 de produse din domeniul amenajării, reamenajării sau construirii locuinței și grădinii.

„(…) în mai puțin de un an de la finalizarea programului extrem de complex de modernizare și dezvoltare a magazinelor achiziționate, am reușit să deschidem un magazin nou, o investiție Greenfield, în zona de vest a României. Apreciem în mod deosebit această zonă geografică a țării, iar dinamica orașului Oradea ne-a impresionat în mod deosebit. Ritmul accelerat de dezvoltare a orașului, înregistrat în ultima perioadă, a întrecut orice previziune pe care o aveam cu referire la zonă”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general al Leroy Merlin România.

Magazinul din Oradea are peste 100 de angajați și un spațiu drive-in, întins pe 4.000 de metri pătrați, unde clienții pot încărca marfa direct în mașină. Programul magazinului este de luni până sâmbătă, între 7.00 și 21.00, iar duminica între orele 9.00 și 19.00.

Totodată, clienții au la dispoziție servicii precum livrare expres, descărcare la ușă, finanțare, retur marfă în termen de 90 de zile de la cumpărare sau închiriere de unelte.

 


FOTO: Leroy Merlin

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.