Producătorul prahovean de mobilă Lemet investește peste 230.000 de euro într-un magazin în Piatra Neamț

Cristina Dobreanu 16/04/2018 | 17:04 Ştiri
Producătorul prahovean de mobilă Lemet investește peste 230.000 de euro într-un magazin în Piatra Neamț

Lemet, unul dintre cei mai mari producători români de mobilă, deschide, pe 17 aprilie, un magazin Lems la Piatra Neamț, în urma unei investiții de peste 230.000 de euro.

Noul showroom Lems are o suprafață de 600 de metri pătrați.

„Rețeaua de magazine Lems a fost întotdeauna unul dintre cele mai importante obiective de dezvoltare pentru noi. Am investit multă energie și pasiune și vom ajunge, după deschiderea magazinului din Piatra Neamț la 70 de magazine Lems în toată țara. Planurile noastre de extindere continuă, chiar la finalul lunii vom anunța un nou showroom, fiind pe ultima sută de metri cu pregatirile”, a declarat Alexandru Rizea, director general Lemet.

Lems va ajunge, după deschiderea magazinului din Piatra Neamț, la 70 de magazine, cu o suprafață totală de retail de aproximativ 70.000 de metri pătrați.

Fabrica Lemet din Brebu, Câmpina, a fost înființată în 1991. Începând cu anul 2005, compania dezvoltă brandul de magazine Lems pentru desfacerea produselor sale. În prezent, pe platforma de la Brebu și în rețeaua Lems, activează peste 1.600 de angajați, iar halele de producție și depozitare ale fabricii acoperă o suprafață totală de 41.000 metri pătrați. De pe porțile fabricii Lemet ies, anual, aproximativ 150.000 de kituri de mobilier. Liniile de producție sunt complet automatizate și bazate pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Cristina Dobreanu a debutat în presa scrisă acum 12 ani, la România liberă. Apoi a scris la revistele de business și after business Income Magazine și Forbes România, și la portalul de business Profit.ro. A participat, în 2010, la proiectul “Study and information Programme for Young Journalists from South East Europe”, (Berlin, Germania), realizat de Konrad Adenauer Stiftung. Este specializată pe politică externă și macroeconomie, dar acoperă din punct de vedere editorial subiecte legate de lumea antreprenorială.