Legendarul Carlos Santana a leşinat pe scenă în timpul unui concert – VIDEO

Andrei Dumitru 06/07/2022 | 10:44 Ştiri
Legendarul Carlos Santana a leşinat pe scenă în timpul unui concert – VIDEO

Legendarul chitarist american Carlos Santana a leşinat pe scenă în timpul unui concert în aer liber în apropiere de Detroit, Michigan, relatează BBC.

Personalul medical l-a tratat pe artist, în vârstă de 74 de ani, în Clarkston, iar ulterior a fost dus la departamentul de urgenţă al unui spital local pentru a fi ţinut sub observaţie.

Santana, care s-a născut în Mexic, a scris ulterior pe pagina sa de Facebook că ”a uitat să mănânce şi să bea apă” şi ”deci, s-a deshidratat şi a leşinat”.

Managerul său, Michael Vrionis, a declarat că muzicianul se simte bine. Cu toate acestea, el a adăugat că spectacolul planificat pentru 6 iulie în Burgettstown, Pennsylvania, ”va fi amânat pentru o dată ulterioară”.

Pe internet au apărut imagini care arată că Santana a fost ajutat să urce pe scenă marţi, la Clarkson’s Pine Knob Music Theatre.

Chitaristul şi trupa sa au fost în turneu în America de Nord cu spectacolul lor Miraculous Supernatural.

Au devenit faimoşi în anii 1960 şi ‘70, fiind pionieri în fuziunea dintre rock-and-roll şi jazzul latino-american. Printre hiturile de top ale trupei se numără ”Black Magic Woman”, ”The Game of Love” şi ”Oye Como Va”.

În februarie, Santana şi alţi membri ai trupei au fost testaţi pozitiv pentru Covid şi au fost nevoiţi să anuleze mai multe spectacole.

FOTO: Hepta/Mediafax