Lanţul de restaurante Spartan, controlat de Ștefan Mandachi, a încheiat înţelegerea pentru preluarea Taksim

Andrei Dumitru 29/06/2022 | 15:17 Ştiri
Lanţul de restaurante Spartan, controlat de Ștefan Mandachi, a încheiat înţelegerea pentru preluarea Taksim

Spartan, lanţul de restaurante fondat de omul de afaceri Ştefan Mandachi, a încheiat înţelegerea pentru preluarea a cinci dintre locaţiile Taksim din Bucureşti.

Discuţiile dintre cele două companii s-au încheiat în primăvara acestui an, ajungându-se la un acord de un milion de euro, potrivit unui comunicat de presă.

„Suntem extrem de încântaţi să anunţăm că, după lungi negocieri purtate în ultima jumătate de an, Spartan a încheiat înţelegerea pentru a-şi adăuga în portofoliu cinci noi restaurante. Spartan este deja în negocieri avansate şi pentru celelalte trei locaţii din Bucureşti, discuţiile apropiindu-se şi aici de final”, a declarat Ştefan Mandachi, fondatorul Spartan.

Cele cinci locaţii pentru care s-a ajuns deja la o înţelegere sunt cele din Sun Plaza, Auchan Titan, Bucureşti Mall Vitan, Băneasa Shopping City şi Promenada Mall. Pe lângă spaţiile închiriate, Spartan a preluat şi toate utilajele, precum şi o parte dintre echipamentele existente.

În ceea ce priveşte personalul angajat în locaţiile care au fost preluate de Spartan, compania își dorește ca toţi cei care vor să continue să lucreze să o poată face.

De asemenea, Spartan a oferit întregului personal un training specializat, precum şi un plan de dezvoltare în cadrul companiei.

FOTO: Laszlo Raduly/NewMoney