LANIDOR anunță deschiderea unui nou magazin în București

Gabriel Bucur 12/01/2017 | 18:40 Ştiri
LANIDOR anunță deschiderea unui nou magazin în București

 

Cel mai mare retailer portughez de haine pentru femei, LANIDOR, vrea să-și deschidă un nou magazin, al doilea din București și din țară, în centrul comercial Sun Plaza.

„Cel mai probabil, magazinul va fi deschis la sfârșitul verii, proiectul fiind deja demarat. (…)Pe termen lung, ne dorim să deschidem câte două magazine noi pe an, iar în funcție de rezultate să aducem în România și alte branduri din portofoliul LANIDOR”, a adăugat Adrian Dumitrescu, managing partner în QAZ Fashion Retail, firma care deține franciza LANIDOR.

Pentru 2017, QAZ Fashion Retail estimează o cifră de afaceri de 250.000 euro. Pe termen lung, compania intenționează să dezvolte LANIDOR la nivel național și să aducă pe piața locală GLOBE, un brand exclusivist, de lux, din portofoliul propriu.

Magazinul LANIDOR existent deja, situat la primul etaj al mallului ParkLake din Capitală, a fost inaugurat în septembrie 2016, iar produsele vândute se încadrează la categoria industriei de modă premium.

La nivel internațional, brandul LANIDOR este prezent cu unități deschise în zece țări, cu România fiind cea de-a 11-a.

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.