Klaus Iohannis: Niciodată românii nu au votat atât de mulţi şi atât de clar împotriva PSD

NewMoney 10/11/2019 | 21:18 Ştiri
Klaus Iohannis: Niciodată românii nu au votat atât de mulţi şi atât de clar împotriva PSD

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat duminică seară, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, care îl situează pe primul loc, la mare distanţă de contracandidaţii săi, la alegerile prezidenţiale, că niciodată românii nu au votat atât de mulţi şi atât de clar împotriva PSD.

”Rezultatele oficiale vor veni mâine, însă datele de exit-poll arată deja că milioane de români din ţară, din diaspora au votat pentru proiectul nostru, pentru o Românie normală şi pentru a continua procesul important de schimbare în bine din România. Am crezut mereu în români şi în implicarea lor, iar participarea kor din aceste zile este o mare bucurie pentru democraţia din România.

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea lor, în primul rând liberalilor, dar şi tuturor votanţilor de dreapta şi celor care nu cred într-un partid anume, dar îşi doresc ce ne dorim şi noi, o Românie normală. Lupta noastră comună nu ţine de o etichetă de partid, lupta noastră este pentru îndepărea totală a PSD-ului de la putere pentru ca PSD să nu mai ţină România prizonieră şi captivă în trecut”, a declarat preşedintele.

„Aceşti ani au fost ani de luptă şi ani de rezistenţă şi am ţinut piept împreună asalturilor deosebit de agresive ale PSD. Dacă nu ne-am fi opus, PSD-ul ar fi reuşit să destructureze tot ce s-a construit în România în aceşti ani. (…) Dacă i-am fi lăsat pe pesedişti să-şi continue proiectele, astăzi România s-ar fi întors în anii 90, poate mai rău poate nici n-am fi avut alegeri”, a adăugat Klaus Iohannis.