Klaus Iohannis, atac dur la PSD: Marele PSD se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul Ungurilor – VIDEO

NewMoney 29/04/2020 | 12:27 Ştiri
Klaus Iohannis, atac dur la PSD: Marele PSD se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul Ungurilor – VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că este incredibil ce se întâmplă în Parlament. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaţilor o lege care acordă o autonomie largă Ţinutului Secuiesc.

”În timp ce ne luptăm cu pandemia, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor (…) Jo napot kívanok (bună ziua – n. red.), Marcel Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budaesta în schimbul acestei înțelegeri?”, a punctat șeful statului.

”Este incredibil ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaţilor o lege prin care dă o autonomie largă Ţinutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD. Este incredibil ce înţelegeri se fac în Parlamentul României. În timp ce noi – eu, Guvernul, celelelate autorităţi – ne luptăm cu pandemia de coronavirus, ne luptăm pentru vieţile românilor PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor”, a acuzat preşedintele.