KFC România va deschide un al treilea restaurant în nord-estul Italiei

Sebastian Popescu 28/03/2018 | 13:46 Ştiri
KFC România va deschide un al treilea restaurant în nord-estul Italiei

KFC România continuă planurile de dezvoltare internaţională şi deschide al treilea restaurant din nord-estul Italiei, în regiunea Gorizia. Valoarea investiției se ridică la 750.000 de euro.

Noul restaurant, cu o suprafaţă de 292 mp, este situat în zona de food court a centrului comercial Tiare, din oraşul Villesse.  KFC va oferi 21 locuri de muncă celor care locuiesc în regiune, iar candidații nu au nevoie de experiență pentru a aplica pentru posturile valabile. Compania anunță că va asigura cursuri de calificare pentru angajați, cărora le oferă un program flexibil şi bonusuri de fidelitate.

„Ne bucurăm că planurile noastre de expansiune devin realitate şi ne oferă rezultate remarcabile pe pieţele unde suntem prezenţi. Inaugurarea celui de-al treilea restaurant în Italia reprezintă pentru noi încă un pas în consolidarea businessului şi a reţelei de restaurante. Prin deschiderea locaţiilor KFC ne dorim să fim cât mai aproape de clienţii noştri fideli, astfel încât să se bucure de inovaţiile şi ofertele noastre. Ca toate acestea să fie posibile, planurile noastre de dezvoltare schiţate pentru următorii cinci ani vizează deschiderea a peste 20 de locaţii în Italia.”, declară Mark Hilton, Chief Executive Officer Sphera Franchise Group.

Sphera Franchise Group, care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell, deţine în prezent două locaţii pe piaţa italiană. Acestea sunt situate regiunea Triveneto şi zona metropolitană a Veneţiei. Odată cu deschiderea noii locaţii, KFC anunță că vrea să continue strategia de expansiune în cât mai multe oraşe din Italia.