Kaufland România extinde parteneriatul de livrări la domiciliu cu Glovo și în Cluj

Andrei Dumitru 27/09/2019 | 15:50 Ştiri
Kaufland România extinde parteneriatul de livrări la domiciliu cu Glovo și în Cluj

Începând de vineri, clujenii pot comanda produse din Kaufland cu aplicația de livrări la domiciliu Glovo.  Cluj-Napoca este al doilea oraș în care Glovo și Kaufland dezvoltă parteneriatul de livrări la domiciliu, lansat în urmă cu o lună în București. Serviciul Glovo este disponibil în Cluj-Napoca din luna februarie a acestui an.

Prin serviciul de livrare rapidă prin Glovo, clujenii vor primi acasă sau la birou produse alimentare sau nealimentare de pe lista de cumpărături, exclusiv din hipermarketurile Kaufland România.

Companiile analizează posibilitatea extinderii serviciului și în alte orașe ale țării.

În Cluj, curierii Glovo asigură livrări rapide la domiciliu prin intermediul a două magazine Kaufland: Mănăștur (str. Câmpului, nr. 9-19) și Gheorghieni (str. Alexandra Vaida Voievod, nr. 59).

Sortimentul disponibil în prezent cuprinde peste 1300 de articole din categoriile:

  • Legume și fructe
  • Carne, mezeluri și produse congelate;
  • Lactate, brânzeturi și ouă;
  • Cafea, pâine și produse pentru mic-dejun;
  • Alimente de bază;
  • Dulciuri și snackuri;
  • Băuturi;
  • Cosmetice, produse pentru igienă personală și produse pentru copii;
  • Produse non-alimentare și produse de curățenie;
  • Hrană pentru animale.

Glovo este aplicația care livrează orice, oriunde folosind în mare parte o flotă de curieri cu mijloace de transport sustenabile, precum biciclete și scuter. Astfel, limita maximă a cumpărăturilor care poate fi transportată în acest moment de curierii Glovo este de 9 kilograme per livrare.

,,Parteneriatul cu Glovo a pornit din dorința de a le oferi clienților soluții rapide, confortabile, adaptate stilului de viață modern. Proiectul lansat la București a fost un prim pas făcut pentru a pune la dispoziție un serviciu de livrare, acasă sau la birou. Datorită succesului din această etapă, iată că după numai o lună extindem parteneriatul și la Cluj-Napoca”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Public Affairs Kaufland România.

Serviciul Glovo este disponibil online pe glovoapp.com/ro, iar aplicația mobilă poate fi descărcată gratuit din AppStore sau GooglePlay. În prezent, Glovo face livrări în București, Constanța, Iași, Cluj, Brașov, Timișoara și Craiova.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 8 țări și o rețea de 126 de magazine în România.

Lansat în 2015 în Spania, Glovo este un start-up care livrează orice, oriunde, oricând  – de la produse din hipermarket, din farmacie, mâncare de la restaurant, cadouri, flori, preia obiecte dintr-un loc în altul și efectuează curierat pentru diverse colete de dimensiuni reduse. Serviciul s-a lansat în România în 2018.