JYSK inaugurează cel de-al 78-lea magazin din România

Andrei Dumitru 30/09/2019 | 11:21 Ştiri
JYSK inaugurează cel de-al 78-lea magazin din România

Pe 3 octombrie, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK, inaugurează un nou magazin lângă București, în centrul comercial Doraly Expo Market Afumați. Este cea de-a 78-a unitate a companiei în România.

Magazinul JYSK Doraly este situat pe Șoseaua București – Urziceni nr. 16 și are o suprafață totală de 1350 mp. Deschiderea magazinului va fi sărbătorită în cadrul unui eveniment special care va avea loc joi, 3 octombrie, începând cu ora 08:00.

Citiți și: A murit miliardarul Lars Larsen, fondatorul retailerului Jysk

“JYSK se află în plin proces de expansiune, care continuă și în această toamnă cu deschiderea unui nou magazin. JYSK Doraly Afumați va fi cel de-al nouălea magazin din zona Capitalei și cel de-al 78-lea magazin JYSK din țară. Ne dorim să fim cât mai aproape de clienți, iar odată cu inaugurarea JYSK Doraly ajungem într-o zonă neacoperită până acum, în Nord-Estul Bucureștiului. Clienții care ne vor vizita cu ocazia inaugurării vor găsi la noi oferte foarte bune, prețuri speciale de deschidere și un magazin cu design nou, realizat după conceptul Store 3.0. Acest concept pune mai mult accent pe colțuri care recreează încăperi din casă, scot mai bine în evidență amenajările scandinave și reprezintă surse de inspirație pentru clienți”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

JYSK Doraly Afumați își deschide porțile pe 3 octombrie, de la ora 08.00, cu o deschidere specială. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. După ziua deschiderii, magazinul va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

“Întreaga echipă a magazinului JYSK Doraly așteaptă cu nerăbdare ziua deschiderii. Magazinul este gata, stocurile sunt pregătite, iar ofertele foarte bune cu siguranță vor convinge mulți clienți să testeze și să achiziționeze produsele noastre. Noi vom fi aici pentru a răspunde tuturor întrebărilor clienților și pentru a-i ajuta să își aleagă produsele potrivite”, a declarat Viorel Voicu, Director de magazin JYSK Doraly Afumați.