Jumbo a deschis primul magazin din vestul Bucureștiului, după o investiție de cinci milioane de euro

NewMoney 06/03/2018 | 14:41 Ştiri
Jumbo a deschis primul magazin din vestul Bucureștiului, după o investiție de cinci milioane de euro

Jumbo, unul dintre cele mai cunoscute nume din comerțul cu jucării din România, a deschis un magazin în West Park Retail din zona Militari, într-o clădire construită recent. Este prima unitate pe care grecii de la Jumbo o au în zona de vest a Bucureștiului, după cum anunță compania.

Noul magazin are o suprafață de 11.460 de metri pătrați, distribuiți pe două etaje, astfel că, odată cu această inaugurare, zona comercială West Park Retail ajunge la o suprafață totală de 86.000 de metri pătrați.

„Am investit aproximativ cinci milioane de euro în noul spațiu operat de către Jumbo și vom continua să investim, astfel încât noi funcții comerciale să se adauge schemei de retail în viitorul apropiat”, a declarat Sorin Ioan Blaga, general manager Liebrecht & wooD Romania, dezvoltatorul european al West Park Retail.

Citiți și: Piața românească de jucării, aproape de recordul ultimilor 27 de ani

Jumbo „este un nou partener important care completează oferta din parcul nostru de retail și adaugă noi funcții comerciale proiectului”, a declarat Patrick Van Den Bossche, managing director Liebrecht & wooD.

„Înțelegerea încheiată cu Jumbo reprezintă un nou pas în strategia de dezvoltare a West Park Retail, care a evoluat constant într-o destinație multifuncțională de cumpărături și lifestyle, de la deschiderea sa, în 2008”, spun reprezetanții zonei de retail, care a trecut printr-un proces de rebranding, în 2015.

Retailerul grecesc are, în prezent, 74 de magazine, dintre care nouă amplasate în România, 51 în Grecia, cinci în Cipru, iar nouă în Bulgaria.

În West Park Retail este amplasat singurul centru comercial de tip outlet din România, respectiv Fashion House Outlet Centre, alături de diferite magazine mici și mari.

 


FOTO: Jumbo