John Legend, cel mai sexy bărbat în viaţă, potrivit revistei „People”

Elena Marinescu 13/11/2019 | 11:27 Fapt Divers
John Legend, cel mai sexy bărbat în viaţă, potrivit revistei „People”

Cântăreţul american John Legend, în vârstă de 40 de ani, a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viaţă” de către revista People.

John Legend, căsătorit cu modelul şi prezentatoarea TV Chrissy Teigen, a declarat că este emoţionat, însă puţin speriat de acest titlu. Anii trecuţi, titlul de „cel mai sexy bărbat în viaţă” le-a revenit, între altora, lui Dwayne ‘The Rock’ Johnson, David Beckham şi Idris Elba.

„Toată lumea o să mă analizeze pentru a vedea dacă sunt suficient de sexy ca să deţin acest titlu”, a declarat Legend pentru revista People.

„De asemenea, urmez după Idris Elba, ceea ce nu este corect şi nici prea plăcut pentru mine!”, a mai spus el, potrivit Agerpres.

John Legend, un artist de succes

Născut pe 28 decembrie 1978, John Legend a câștigat a zece premii Grammy un Glob de Aur și un premiu Oscar pentru piesa „Glory” din Selma. El are o fiică, Luna, în vârstă de trei ani, şi un fiu, Miles, de un an. Are o înălţime de 1,75 cm şi este căsătorit cu Chrissy Teigen, un model în vârstă de 32 de ani care se bucură de admirația unei comunități impresionante de fani – 21 de milioane de urmăritori virtuali.

Anunţul că a primit acest titlu a fost făcut în timpul ediţiei de marţi a emisiunii The Voice, unde este jurat alături de Gwen Stefani, Kelly Clarkson şi Blake Shelton, un cântăreţ de muzică country care a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă în 2017.

Discografie