Italienii de la Enel investesc în România peste 300 de milioane de euro în următorii doi ani

Andreea Neferu 23/03/2017 | 12:06 Ştiri
Italienii de la Enel investesc în România peste 300 de milioane de euro în următorii doi ani

Enel, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală a energiei electrice, a planificat investiții în România de 329 milioane de euro pentru următorii doi ani, din care 151 milioane de euro în 2017, preponderent pentru operațiunile de distribuție, și 178 milioane de euro în 2018, în special pentru îmbunătățirea performanței rețelei.

„Vom continua programul de investiții pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor, prin mărirea gradului de automatizare a rețelelor de distribuție, precum și prin dezvoltarea canalelor de comunicare cu clienții și a ofertei de servicii cu valoare adăugată, a spus Georgios Stassis, country manager al Enel România.

Italienii au investit 3 miliarde de euro de la intrarea pe piața locală.


FOTO: Mediafax

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.