Israelienii de la AFI iau o finanțare de 22 de milioane de euro de la Bank Leumi pentru birourile AFI Tech Park

Andreea Neferu 20/12/2017 | 18:28 Ştiri
Israelienii de la AFI iau o finanțare de 22 de milioane de euro de la Bank Leumi pentru birourile AFI Tech Park

Dezvoltatorul imobiliar de origine israeliană AFI Europe România a semnat un acord de finanțare de 22 milioane de euro cu Bank Leumi România pentru dezvoltarea primei faze a parcului de afaceri AFI Tech Park din zona Trafic Greu din Capitală.

Prima clădire a proiectului AFI Tech Park, ce oferă 20.000 mp închiriabili de birouri și va presupune o investiție de peste 30 de milioane de euro, va fi livrată în al doilea trimestru al anului viitor. Până acum, AFI a semnat contracte de închiriere pentru această clădire cu magazinul 1 minute și cu World Class.

Întregul proiect AFI Tech Park va avea 56.000 mp de spații de birouri, împărțiți în două clădiri a câte 8 etaje fiecare și un turn de 14 etaje.

 


Sursă: AFI

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.