iPhone lansează telefoane în mai multe culori. Cum arată noile modele

NewMoney 06/07/2018 | 12:47 Ştiri
iPhone lansează telefoane în mai multe culori. Cum arată noile modele

Apple pregătește pentru acest an cea mai bogată ofertă din punct de vedere al coloristicii modelelor de iPhone de până acum, nu doar ca număr de dispozitive, transmite News.ro.

Compania americană va oferi de la început noile modele de telefon în mai multe culori decât o făcea până acum, conform analistului Ming-Chi Kuo, responsabil, an de an, de cea mai mare parte a informaţiilor neoficiale, dar ulterior confirmate legate de dispozitivele mobile Apple.

Astfel, iPhone-ul cel mai mare, cu ecran de 6,5 inch, ar urma să fie lansat în alb, negru şi o nouă nuanţă aurie. De asemenea, modelul de 6,1 inch ar putea fi disponibil, încă de la lansare, în alb, gri, roşu, albastru şi portocaliu.

Citiți și: Wikipedia s-ar putea închide în viitorul apropiat. Care sunt țările în care enciclopedia online a fost deja suspendată temporar

Ar fi pentru prima oară când smartphone-urile Apple vor fi disponibile într-o gamă coloristică atât de variată. De obicei, Apple lăsa culorile pe seama carcaselor de iPhone pe care le comercializa.

Conform informaţiilor actuale, anul acesta Apple va lansa şi cea mai bogată serie de iPhone-uri de până acum. Acelaşi Ming-Chi Kuo a declarat, în urmă cu câteva luni, şi susţine în continuare, pe baza informaţiilor avute de la producătorii de componente pentru iPhone, că Apple va lansa anul acesta trei modele noi.

Astfel, în afară de o versiune nouă de iPhone X cu ecran de 5,8 inch, ar trebui să mai fie lansate un model cu ecran  LCD de 6,1 inch şi un presupus iPhone X Plus dotat cu ecran OLED de 6,5 inch şi suport dual-SIM.

Citiți și: România, a șasea cea mai căutată destinație din Europa pentru investiții în centre de date

De asemenea, informaţiile de până acum vorbesc despre un preţ cu până la 200 de euro mai mic pe care Apple ar putea să-l practice pentru versiunea de 5,8 inch a noului iPhone X.

Noile modele de telefon sunt lansate de Apple în mod tradiţional în luna septembrie, iar anul acesta nu ar trebui să constituie o excepţie.

 


FOTO: Mediafax