Ionel Arsene s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al PSD Neamţ

Andrei Dumitru 16/06/2022 | 11:36 Ştiri
Ionel Arsene s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al PSD Neamţ

Ionel Arsene s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al filialei PSD Neamţ, după ărăbuşirea podului de la Luţca. Preşedintele de CJ i-a trimis documentul liderului partidului, Marcel Ciolacu, la scurt timo după ce acesta i-a cerut să facă un pas în spate, au precizat surse din PSD pentru News.ro.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu spunea, marţi, că preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ Ionel Arsene are maturitatea politică necesară de a se autosuspendat de la şefia filialei PSD Neamţ pe perioada anchetei demarată după ruperea podului de la Luţca, eveniment în urma căruia un bărbat a fost rănit.

Ciolacu mai spunea că deja a discutat cu Arsene despre acest lucru.

Un pod rutier s-a rupt, joia trecută, în judeţul Neamţ, iar un autocamion şi o autoutilitară au fost surprinse în zonă. În urma acestui eveniment, un bărbat a fost rănit.

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a afirmat că podul rupt de la Luţca se afla „în curtea” constructorului deoarece Consiliul Judeţean nu a făcut încă recepţia finală. El a precizat că pe pod era o limitare de tonaj de 40 de tone.