Iohannis, la BEC: Am strâns peste 2.200.000 de semnături

NewMoney 20/09/2019 | 12:36 Ştiri
Iohannis, la BEC: Am strâns peste 2.200.000 de semnături

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidenţiale, că a strâns peste 2.200.00 de semnături şi că îşi doreşte o Românie normală pentru toţi cetăţenii.

„Mi-am depus candidatura pentru încă un mandat de preşedinte al României şi (…) am depus împreună cu PNL peste 2.200.000 de semnături ale românilor care susţin această candidatură. Este un număr imens şi acest lucru mă bucură foarte foarte mult. (…) Sunt foarte bucuros că s-a reuşit această acţiune de strângere de semnături, evident prin şi cu sprijinul PNL şi a celor care au dorit să fie alături de noi. (…) Ceea ce îmi doresc eu pentru ţara mea este o Românie normală”, a declarat preşedintele Iohannis, la BEC.

Iohannis a arătat că „este o perioadă complicată pentru România şi e nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD în aceşti aproape trei ani”. „E nevoie de modernizarea Romaniei”, a completat şeful statului.

Şeful statului a venit însoţit de liderul PNL, Ludovic Orban, fiind aşteptat de mai mulţi membrii PNL, dar şi de simpatizanţi.

Mai multe persoane i-au urat succes, Iohannis răspunzându-le ”Doamne ajută!” ”Multumesc că sunteţi alături de mine”, a spus Iohannis înainte de a intra în sediul BEC.


Sursa: News.ro/Agerpres

FOTO: Mediafax