Cu o investiția de aproximativ 400.000 euro, chef Cezar Predescu a lansat Caupona, un restaurant gastronomic în nordul Capitalei. Totodată, investițiile financiare vor continua în dezvoltarea unor proiecte educaționale din aria gastronomică.
„Pentru realizarea unui restaurant gastronomic este nevoie de o investiție importantă. De asemenea, ne dorim să dezvoltăm proiecte educaționale care să crească industria ospitalității locale, ceea ce implică noi investiții”, spune chef Cezar Predescu.
Cezar Predescu a studiat și s-a format ca chef în Roma, capitala Italiei, unde a profesat în domeniul gastronomiei timp de peste 20 ani.
Astfel, în cadrul restaurantului Caupona, acesta propune meniuri în care predomină noua bucătărie românească, unde mâncarea tradițională locală este reinterpretată într-un mod contemporan, la care alătură o bucătărie italiană modernă.
“La Caupona integrăm și noua bucătărie românească, pe care o îmbinăm cu tehnica și maturitatea din bucătăria italiană, dar povestim și punem în farfurie într-o cheie creativă și neobișnuită”, mai spune chef Cezar Predescu.
Restaurantul Caupona vizează clienții care caută experiențe gastronomice și sunt curioși și deschiși să experimenteze noi gusturi și concepte care îmbină autenticitatea și noutatea.
Un campion nigerian de șah încearcă astăzi să doboare recordul mondial și să joace non…
Transportul maritim este unul dintre cele mai prioritare moduri de livrare a mărfurilor din China…
Netflix a anunţat joi că serialul "The Witcher" va avea parte de un al cincilea…
Strada Zece Mese din sectorul 2 (între Calea Moşilor şi Strada Dimitrie Onciul) va fi…
OLX Group devine principalul susținător al programului educațional Ajungem MARI și finanțează cu 750.000 de…
Bitcoin a traversat unul dintre cele mai tumultoase weekenduri din recenta sa istorie, cu oscilatii…
Acest website folosește cookies