Încep lucrările la parcarea cu 9 etaje de lângă centrul istoric al Timișoarei

Gabriel Bucur 19/12/2017 | 18:59 Ştiri
Încep lucrările la parcarea cu 9 etaje de lângă centrul istoric al Timișoarei

Dezvoltatorul imobiliar Mulberry Development a anunțat că a obținut autorizația pentru construirea uneia dintre cele mai înalte parcări supraetajate din țară, aproape de Piața Unirii din centrul Timișoarei.

Lucrările la parcarea cu nouă etaje vor demara în următoarele zile. Cele 700 de locuri de parcare vor deservi noua clădire de birouri din proiectul multifuncțional ISHO, dar vor putea fi folosite și de șoferii care au nevoie să acceseze zona centrală a orașului.

Lucrările se vor încheia la mijlocul anului viitor. „Infrastructura care va deservi zona noului cartier (n.r. ISHO) este o prioritate pentru noi. Începem așadar construcția unei parcări de mari dimensiuni în paralel cu finalizarea primei clădiri de birouri și demararea șantierului pentru viitoarele apartamente“, a precizat Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului ISHO.

Totodată, vor mai exista 1.300 de locuri de parcare în zona subterană a clădirilor de locuințe și birouri care vor constitui proiectul multifuncțional ISHO. Noul cartier va avea peste 1.000 de apartamente, 50.000 de metri pătrați de birouri, 2.000 de locuri de parcare, spații verzi, locuri de joacă, after-school, precum și supermarket, un centru medical, farmacii, restaurante și bănci.

Mulberry Development, companie fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor, este cunoscută pentru realizarea a două proiecte mari în țară: City Business Centre din Timișoara și The Office din Cluj-Napoca.

 


FOTO: ISHO

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.