În ce a investit recent Apple suma de 25 de milioane de dolari. Nu are nicio legătură cu tehnologia

Andrei Dumitru 03/02/2021 | 11:05 Timp Liber
În ce a investit recent Apple suma de 25 de milioane de dolari. Nu are nicio legătură cu tehnologia

Apple a plătit peste 25 de milioane de dolari pentru drepturile de difuzare ale filmului „CODA”, stabilind un nou record de achiziție la Festivalul de Film Sundance, relatează Deadline.

Regizat și scris de Siân Heder, „CODA”  spune povestea lui Ruby (Emilia Jones), singura persoană care aude din familia ei surdă. Odată cu sfârșitul anilor de liceu, în sineaa lui Ruby se duce o luptă: rămâne acasă pentru a ajuta familia sau merge la facultate pentru a-și urma visele.

Luptă între Apple și Amazon

Deadline raportează că a avut loc o „luptă intensă” între Apple și Amazon pentru drepturile mondiale ale filmului. Acordul de peste 25 de milioane de dolari a stabilit un nou record pentru achiziția de filme de la Festivalul de Film Sundance din acest an, depășind achiziția de anul trecut de 22,5 milioane de dolari a celor la Hulu pentru filmul „Palm Springs”.

Apple TV + ‌‌ este disponibil gratuit din noiembrie 2019 pentru cei care au achiziționat un dispozitiv Apple eligibil în septembrie 2019 sau mai târziu.

Apple a anunțat recent planurile de a extinde perioada de probă Apple TV +până în iulie 2021, oferind companiei mai mult timp pentru a prezenta conținut original spectatorilor. ‌Apple TV + ‌ are un preț de 4,99 USD pe lună sau 49,99 USD pe an în Statele Unite, dar în prezent Apple creditează și abonații plătiți.