Immochan își schimbă numele și devine un dezvoltator imobiliar de proiecte mixte

NewMoney 06/06/2018 | 13:38 Ştiri
Immochan își schimbă numele și devine un dezvoltator imobiliar de proiecte mixte

Immochan, parte din Grupul Auchan, devine Ceetrus pentru a marca trecerea de la o companie de real estate, cu o tradiție de peste 40 de ani în retail, la un dezvoltator de proiecte cu funcţiuni mixte.

Având 393 de centre comerciale în întreaga lume, Ceetrus a început să construiască spaţii care integrează componenta de retail, rezidenţial, birouri şi proiecte de infrastructură. Prin noua Viziune2030, aceea de a crea spaţii durabile, inteligente şi pline de viaţă, Ceetrus își propune să construiască și să dezvolte „legături sociale care vor anima oraşul de mâine”.

Orașele se transformă pentru a răspunde nevoilor cetățenilor și a stilului lor de viaţă. Ținând cont de această evoluție, acum doi ani, Immochan a lansat un proces intern de reflecție asupra viitorului său model de business, în care au fost implicați deopotrivă angajații și partenerii cheie. Astfel s-a născut Viziunea2030, care exprimă noua misiune a companiei: de a construi legături între cetăţeni prin crearea de locuri durabile, inteligente şi pline de viaţă.

Astfel, Immochan se transformă şi devine mult mai mult decât un dezvoltator imobiliar, devine un jucător urban global. Pentru a răspunde cu acuratețe nevoilor cetăţenilor și particularităților fiecărei comunități, compania și-a reconfigurat activitățile de dezvoltator, investitor şi inovator.

Pentru a începe acest nou capitol din istoria companiei şi a susţine ambiţiile sale pe termen lung, la nivel internațional, compania a decis să-şi schimbe numele. Acest semnal de schimbare a angrenat toți angajații companiei, care au participat la crearea noului nume al Immochan: Ceetrus. Acest nou brand reflectă ambiția sa de jucător urban global.

„Sunt mândru de noul nostru brand pentru că ne definește perfect și pentru că reflectă ambiţiile noastre. Pentru noi este mai mult decât o schimbare de identitate, este o schimbare de meserie. Ne dorim să fim mai mult decât un simplu dezvoltator – un urbanist societal, care contribuie la dezvoltarea comunităților şi orașelor din România!”, a declarat Tatian Diaconu, CEO Ceetrus România.

Fiind un jucător internațional important în domeniul imobiliar, Ceetrus se angajează, la nivel de comunitate sau oraș, să co-construiască și să dezvolte proiecte mixte de locuințe, birouri, hoteluri, grădinițe, proiecte de infrastructură importante, centre culturale şi de agrement.

Fondat în 1976, Ceetrus este un dezvoltator global imobiliar, cunoscut până în iunie 2018 sub numele de Immochan. Fostă companie comercială de real estate, Ceetrus s-a transformat din 2016, pentru a deveni astăzi un dezvoltator imobiliar de proiecte mixte.


Foto: Mediafax