IKEA deschide la Constanța primul Studio de Planificare și Comandă din România

Andrei Dumitru 16/05/2024 | 12:59 Ştiri
IKEA deschide la Constanța primul Studio de Planificare și Comandă din România

IKEA a anunțat astăzi deschiderea primului Studio de Planificare și Comandă din România, situat în cadrul centrului comercial Supernova Constanța.

Situat pe strada Cumpenei nr. 2 în Constanța, Studio-ul de Planificare și Comandă IKEA este primul de acest fel din România și reprezintă o investiție în creșterea și diversificarea ofertei. Această nouă locație oferă clienților asistență într-o manieră ușoară și accesibilă în planificarea soluțiilor de amenajare a locuinței, adaptate nevoilor și dorințelor lor individuale. Aici, clienții IKEA vor putea primi sfaturi și informații utile din partea celor 12 specialiști.

Studio-ul prezintă servicii și produse pentru toate zonele principale ale locuinței (livinguri, bucătării, dormitoare și băi). Spațiul amenajat, cu o suprafață totală de 360 m2, cuprinde o zonă de planificare dedicată, completată de o zonă de soluții de mobilier, precum și o zonă de expunere a produselor. Totodată, clienții vor găsi peste 1.200 de produse integrate în diferite soluții de amenajare care completează experiența de cumpărare cu partea de inspirație.

„Deschiderea primului Studio de Planificare și Comandă din România marchează un moment important pentru IKEA pe piața locală. Dorim să le oferim clienților noștri din Constanța o experiență unică, unde pot beneficia de sfaturi de specialitate și soluții personalizate pentru a-și îmbunătăți viața acasă. Acest studio oferă asistență pentru planificarea soluțiilor IKEA personalizate în funcție de nevoile clienților noștri. În plus, oferă un plus de confort, fiind situat aproape de locuințele oamenilor sau de locurile lor de muncă”, a declarat Mihai Dinte-Pop, Manager Studio de Planificare și Comandă IKEA Constanța.

Acest spațiu oferă o experiență unică pentru clienți, deoarece reușește să integreze într-o singură locație, toată gama de servicii IKEA, precum planificare, livrare, realizare de măsurători, instalare bucătărie și asamblare mobilier. Totodată, noul format oferă posibilitatea de a plăti direct în locație pentru produse și servicii, acceptând diverse metode de plată, precum numerar, carduri de credit/debit, carduri cadou IKEA și alte carduri de beneficii.

Noua locație este dedicată planificării și comenzii soluțiilor de amenajare a locuinței. IKEA are un serviciu de livrare a comenzilor, disponibil prin Punctul mobil de ridicare comenzi, din parcarea Supernova.

Studio-ul de Planificare și Comandă va fi deschis între orele 9.00 și 21.00, conform programului de funcționare a centrului comercial Supernova Constanța.

În plus, pentru a completa experiența de achiziție, IKEA analizează posibilitatea de a deschide în viitor și un Punct de ridicare comenzi, în centrul comercial Supernova Constanța.