FOTO ibis a deschis un nou hotel în București. Cum arată și unde este amplasat

NewMoney 02/08/2018 | 18:20 Ştiri
FOTO ibis a deschis un nou hotel în București. Cum arată și unde este amplasat

ibis Styles Bucharest Erbas s-a deschis pe 23 iulie și este situat pe strada Căpitan Alexandru Serbănescu nr. 27, în inima cartierului de afaceri al capitalei. Hotelul are 80 de camere personalizate cu elementele de design atent selectate, care sunt în aceeași măsură funcționale, cât și decorative.

Parte a conceptului „all inclusive” al mărcii, oaspeții beneficiază de Wi-Fi gratuit și de micul dejun în restaurantul hotelului. În plus, hotelul oferă o sală de conferințe complet echipată, cu lumină naturală, un business lounge, un bar și o zonă dedicată copiilor.

Motivul principal al design-ului hotelului îl constituie lumea construcțiilor. Prin îmbinarea creativității și umorului de calitate ale unuia dintre cele mai moderne branduri hoteliere cu tradiția de lungă durată a Construcții Erbașu, companie lider în domeniul construcțiilor, care a debutat că o afacere de familie, a rezultat conceptul îndrăznet al unui șantier de construcții în stil pop-art.

Ibis Styles Bucharest Erbas este operat de Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels – lider mondial în domeniul turismului și al stilului de viată – în Europa de Est și licentiator unic al tuturor mărcilor AccorHotels în regiune, împreună cu partenerul local și investitorul, Construcții Erbașu S.A. în cadrul unui acord de management.