Ibis va ajunge și în Timișoara. Când se va deschide noul hotel și unde va fi amplasat

NewMoney 30/07/2018 | 13:23 Ştiri
Ibis va ajunge și în Timișoara. Când se va deschide noul hotel și unde va fi amplasat

Orbis Hotel Group, cel mai mare operator hotelier din Europa de Est, își dezvoltă în continuare rețeaua hotelieră din România prin intrarea în Timișoara, unde va deschide primul hotel sub brandul Ibis.

Orbis și partenerul și investitor său local, Hotel Development S.A. au semnat un contract de management pentru o perioadă inițială de 15 ani, pentru primul hotel Ibis din Timișoara.

„Orbis este cel mai mare grup hotelier din Europa de Est și, odată cu sosirea brandului Ibis la Timișoara, ne consolidăm și mai mult poziția de lider în România. Sunt convins că brandul Ibis, cunoscut și apreciat pe plan internațional, cu sprijinul regional al Orbis, va asigura o vizibilitate excelentă pentru Timișoara ca destinație turistică, iar hotelul, datorită experienței oferite oaspeților, va contribui în mod decisiv la calitatea ospitalității din oraș „- a comentat Gilles Clavie, Președinte și CEO al Orbis.

Hotelul nou construit, situat în vecinătatea centrului orașului, va oferi 200 de camere și apartamente, un restaurant, un bar, lounge, săli de conferință și parcare proprie. Hotelul este programat să se deschidă spre finalul anului 2020.

„Suntem bucuroși să ne alăturăm grupului AccorHotels prin introducerea mărcii Ibis pe piața din Timișoara, un brand cu design contemporan, spații sociale relaxante și vibrante, care va completa oferta actuală pe piața hotelieră din Timișoara” – a comentat Emil Cristescu, unul dintre acționarii companiei nou create pentru acest proiect.

Ibis este brandul economic al AccorHotels, care a devenit lider european  și al patrulea cel mai mare lanț hotelier din lume în categoria sa, cu peste 1.100 de hoteluri și 145.000 de camere în 67 de țări.