Hotel Epoque, afaceri de 2,4 milioane de euro în 2016, în creștere cu 7%

Hotelul boutique de cinci stele Epoque a înregistrat o cifră de afaceri de 2,4 milioane euro anul trecut, în creștere cu 7% față de anul 2015.
Creșterea afacerilor se datorează avansului cu peste 33% a vânzărilor rezultate din MICE (Meeting, Incentive, Convention and Exhibition ) și cu 20% a restaurantului à la carte.
Pentru anul 2017, Epoque estimează venituri în creștere cu 7%, până la 2,6 milioane de euro, mizând pe o performanță constantă a segmentului de cazare și estimând o creștere de 30% a restaurantului de fine dining L’Atelier, precum și o creștere suplimentară de 5% a veniturilor rezultate din organizarea de evenimente.
Hotel Epoque se adresează călătorilor cu profil FIT (free independent travelers) a căror primă opțiune o reprezintă proprietățile de tip boutique. Călătorii internaționali reprezintă 85% din totalul oaspeților hotelului, iar ei provin în special din țări precum SUA, Marea Britanie, Israel, Franța sau Germania.
„Am început anul cu lucrări minuțioase de renovare și înnoire a mobilierului și interioarelor, proces care continuă în luna martie cu renovarea completă și elemente de redesign a etajului VIP. Pentru restul anului, estimările noastre includ o creștere suplimentară a segmentului MICE, care a avut un an extraordinar în 2016, dar prevăd și o evoluție spectaculoasă a restaurantului L’Atelier”, a declarat Diana Popescu, proprietar și CEO al Epoque Hotel și L’Atelier-l’art culinaire.