Hochland România are un nou director general
Hochland România, unul din principalii jucători de pe piața locală a produselor lactate, are de la 1 ianuarie un nou director.
Acesta este Erik Hageleit, absolvent al Facultății de Administrare a Afacerilor, Universitatea Christian-Albrechts din Kiel, Germania, și vorbește limbile germană, engleză, franceză, spaniolă, rusă și română.
Hageleit are experiență managerială în zonă, după ce între 2007 și 2012 a ocupat poziția de Director General al Beiersdorf România și Moldova. „Sunt onorat să mă alătur Hochland România ca Director General și mă bucur să revin în această țară. Mi-a plăcut să lucrez și să locuiesc în România, e un loc în care am avut prilejul să întâlnesc profesioniști de primă clasă. Sunt impresionat de reușitele Hochland în România și abia aștept să îmi aduc contribuția la dezvoltarea companiei”, spune Hageleit.
Noul director Hochland are experiență în domeniul FMCG și a mai gestionat echipe multiculturale, la Beiersdorf, cât și în cadrul producătorului de cosmetice premium Maria Galland Group.
Hochland România a fost înființată în urmă cu circa douăzeci de ani și deține două fabrici de brânzeturi, la Sighișoara și la Sovata. Principalele categorii de produse vândute pe piața locală sunt cașcavalul, brânza topită și telemeaua.
FOTO: Hochland