Hochland România are un nou director general

Florel Manu 06/02/2017 | 16:13 Ştiri
Hochland România are un nou director general

Hochland România, unul din principalii jucători de pe piața locală a produselor lactate, are de la 1 ianuarie un nou director.

Acesta este Erik Hageleit, absolvent al Facultății de Administrare a Afacerilor, Universitatea Christian-Albrechts din Kiel, Germania, și vorbește limbile germană, engleză, franceză, spaniolă, rusă și română.

Hageleit are experiență managerială în zonă, după ce între 2007 și 2012 a ocupat poziția de Director General al Beiersdorf România și Moldova. „Sunt onorat să mă alătur Hochland România ca Director General și mă bucur să revin în această țară. Mi-a plăcut să lucrez și să locuiesc în România, e un loc în care am avut prilejul să întâlnesc profesioniști de primă clasă. Sunt impresionat de reușitele Hochland în România și abia aștept să îmi aduc contribuția la dezvoltarea companiei”, spune Hageleit.

Noul director Hochland are experiență în domeniul FMCG și a mai gestionat echipe multiculturale, la Beiersdorf, cât și în cadrul producătorului de cosmetice premium Maria Galland Group.

Hochland România a fost înființată în urmă cu circa douăzeci de ani și deține două fabrici de brânzeturi, la Sighișoara și la Sovata. Principalele categorii de produse vândute pe piața locală sunt cașcavalul, brânza topită și telemeaua.

 


FOTO: Hochland

Cu o experiență de peste 20 de ani în presa românească, Florel Manu a debutat la Radio PRO FM, după care și-a continuat activitatea la mai multe trusturi media precum PRO TV, Antena1 și Antena3, Adevărul, The Money Channel. Acoperă domeniile retail, real estate și turism.